tirsdag 3. april 2012

Treg start på påsken

Hei å hå. Ting går ikkje heilt som planlagt.... Va meint på å fær til Vega i morrest, men så vis det se at de e uten støm, og i tillegg så e far blitt syk. :( Ikkje lurt da å dræg 3 onga utover i ei campingvogn da som fer å spring ut og inn, å ikkje va d meldt så fint vær heller. .... Vi får sjå om nån daga om d bi likar. Fikk no ytterdøra i går forresten. Den e e vældi spent på korsen bi. Fordriv no tia i vinterland tel kitting /maling/pussing /liming av vindu da, fått ferdig ca 5 stk. Syns no at det der kittet e no skit og hold på me. Tar evigheita før d tørka. Men så har e no et nytt prosjekt på heklefronten. Fant et så arti lappeteppen som e fant oppskrifta på dropsdesign.no tenkt e sku prøv me på den :)
Ha forresten denne uka vært å tatt søskenbilde av ongan. Har ein kollega som driv me hobbyfotografering. Syns bildan vart bra, sjøl om lilleprinsen ikkje heilt va sammarbeidsvillig:)
Ha en riktig god påske alle sammen. :)

2 kommentarer:

 1. Hei hei
  Velkommen som følger :))
  Vet du mormor kommer ifra Vega :) jeg har aldri vært der :/ Alle mine bardoms somrer var på Mo i Brønnøysund ♥ Legger meg til følger,gleder meg å følge med :))

  Klemmer Bente

  SvarSlett
 2. Nei så koselig:)

  SvarSlett