tirsdag 1. mai 2012

Langhelg 26-30 april


Ja no endelig skjer d noe igjen. Har fått gjort masse i helga. Vi var så heldig å fikk låne en lift, så skifte av vindskier og tro gikk ganske greit. Vi fikk hjelp av Jonny noen timer på lørdag, som bidro med sin kunnskap:)

E for min del har no pusla me litt forskjellig. Begynte å pusse på svartovnen i stua, den lakka e med svart ovnslakk. Den dekket godt og e syns resultatet vart bra.


Var i kjelleren til mor og far og fant et kjøkkenbord i lys mintgrønn og en stol.  Så fikk Angel vask de ute til stor begeistring :) Må nesten ha et bord på kjøkkenet no, sånn at vi kan ta ein kaffe:) Var i laen i fjøse å fant fram 2 gamle radioer, men d var bare ein som virka :)
Vi var så heldig å få besøk noen timer av Jonas ( Tommys sønn ) og kjæresten Carina. De vart og satt i arbei.  Etter hard jobbing bestilte vi pizza fra vertshuse.

Innimellom alt har vi feira mor sin 84 års dag. Og siden far e på avlastning på sykehjemmet har vi og måtte prioriter å var litt ilag me hain og. :)

Fikk i går kveld endelig liften for me sjøl, så da satt e igang me skraping og pussing av vinduan i røst veggen. Fikk jammen og et strøk maling :)

Muli d bi å far utover igjen til helga men d e fortsatt litt usikkert. Mangler nå bare nye lekte på taket så e d klargjort for platen som forhåpentligvis kommer i neste uke. :)
God natt......

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar