søndag 10. juni 2012

08-10.05.2012

Hei å hå.

Ja i hælga ha vi fått gjort masse. Fikk pipbeslaget fra T. Hagen. Alt bare vælstand helt til vi sku ha på hatten. KRISE. Den va for kort . Skjønna ikkje heilt ka som e skjedd, men d ser ut som om dæm ha laga den etter den eksakte høyden, uten å tatt høyde for at den sku tres utenpå.

Men men , håpa de kan finn på nokka lurt i morra.

Ellers så ha vi hatt ei fin hælg med sol og iskald nordavind.


Begynte med langveggen . Tommy bytta bordkledning der som var råte, og e mala etterkvart. Vinduan e og vårte skrapa og mala 2 strøk. Vart riktig så bra syns e :) . Ha mala huse i fjøsrød, men syns det vart litt for blast, så 2. støket bi me ei rødfarge som e litt mørk rød trur e :)

Tommy har begynt å lægg kledning på sørveggen, men d e så mykje forskjell på veggen at hain plages og må finn på kreative løysninga før at ting ska pass. E syns no hain e utruli døkti , før fint bi dæ :)
No hold vi på å planlegg det utbygge som ska var over ytterdøra. Der må legges beslag å gjøres klart før det bi videre kledning på huse.

Vi håpa at vi kjæm oss utover på lørdag igjen . Fredag ska d var premiere for Amanda på saftkrukka teater, og så spøka d for pers.fæst etterpå på Hildurs urtearium ;)
På gjensyn godtfolk........:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar