søndag 5. august 2012

27 juli - 5 august

Hei å hå.
 Da ha vi slappa av og kosa oss i Lycksele i 11 døgn  ilag me ho  Line og Sten Ivar og onga, Berit og Stian og onga, Mona me onga; Leif, Kristoffer og Joakim.  Så da va d klart for arbeids innsats på Vega.

Lørdag 27 juli var det endeli auksjon etter noen slekninger av Mor og Far.
Har aldri vært på garasjeauksjon før , og dæ va kjæmpe arti. Vart litt reve me i budrundan:)

Fikk no iallefall både salong 550 kr, speilbord 100 kr, kommode 50 kr, spark til 20 kr, 2 parafinkanner til 20 kr og litt huskeråd;)


Ellers så ha vi jobbet rimeli mykje den hær uka, og jammen ser vi resultat og. :) Begynte me å mal kjøkkentake, spakle og male væggan og muren. Deretter fikk kjøkkenbordet og gulvlistene samme knæsje mintgrønnfarge som bordet i utgangspunktet ha. Fargenr: SG381 303047.
Malinga ellers ha e kun brukt resta som vi ha ståanes, og miksa alt etter som. :)
Ha fått reve gulvbelegge sånn at tregolve kom fram igjen. Må nok spakles spikerhål og males etterkvart.
Fant ei gammel Lofotkiste på låven  som va mykje spennenes oppi. Bla. den hær lampa.
Ha og fått vaska rundt og mala kammerset, henta inn ein gammel gyngestol og et bord som og va gjømt på låven:). Meininga e no at vi ska ordne ei seng der , sånn at vi har nån stan å legg,. Så får vi ta et rom av gangen på loftet.

Ellers så har det skjedd masse på Sørveggen. Vart asså så lækkert ;) Tommy starta me å bøgg platt . D e temmeli værhart på den sia så dimensjon e deretter.

Deretter vart veggen mala og vinduan fikk se et strøk kvitmaling :) Så no e d bare trapp, rekkverk, og  evt ein le- vegg førr nordvinden som gjenstår :)

Bi nok noen uker før det blir gjort nokka no. Skal ha siste ferie uka heime, og ordne litt . Lillegutten skal begynn i Barnebo Barnehage i morra og mora e nervøs. Men d går sekkert bare godt. :)
Ha en videre fin sommer :)

2 kommentarer:

 1. Det må eg sei, dåkk ha arbeid mykje i det siste. Mykje spennanes du finn på låven også :-)
  Sneiks :-)

  SvarSlett
 2. Anonym8/06/2012

  Kor flenk dåkker e :)
  Bli jo bærre lækkert...

  Prates :D

  SvarSlett