søndag 6. januar 2013

Nytt år  - nye muligheter
Ja i kveld kom vi heim fra Vega etter ei nydelig våraktig hælg, ikkje d at d va så varmt men ha iallefall regna  og ikkje ein sny eller isflekk igjen  :)

. Deilig å endeli være i gang igjen, sia vi ikkje ha vorre derute sia sist i november.
E ha vårre aleina 2 dagstura i desember, men da bare for å vær til Mor og Far.
Må forresten bare fortell dåkker ka som ha skjedd sist e sjekka huse 19 des. .....
Kom inn kjøkkendøra , og der va milioner av glass skår utover, da  ha asså kuppelen på et av kjøkkenlysan eksplodert ....Tru om d e nån som syns d vart læng før d kom nån  :)

I hæla har vi egentli bare kosa oss og hatt kvalitetstid  ilag med besteforeldrene mine. Far er syk og er for tiden innlagt på sykehjemmet. Men vi håper alle sammen siden formen bedrer seg fra dag til dag at han snart kommer heim igjen <3

Vi hold no fortsatt på oppe på loftan. Men d e ikkje så mykje som gjenstår. Så e håpa at iløpe av februar ska vi kunn ligg der oppe .<3
Fikk no tid tel å beis den ene veggen som var panel på fra før. Fikk seg 2 strøk Drivved farge. Ble egentlig ganske mørkt brunt, men d er sikkert fordi  den var såpass mørknet.

Ha mala listverket 1 strøk til så nå er de klar til bruk. Har nå tatt mål til taklister så neste hælg bi vi å ta d med utover. 45 meter taklist, 6 liter gulvmaling. Tror jeg skal male gulvene oppe i en litt mørk gråfarge.
Vi får se.

Måtte bare slenge med et bilde fra jula, når heile familien va samla, arti når storgluintan og e ilag me oss <3


Men nå er d ny arbeidsuke hær hjemme , ha en strålende uke alle sammen <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar