søndag 3. februar 2013

Hei igjen.

Har no vårre på Vega fra torsdag til søndag.  Har hatt det kjæmpeflott, med masse vær..... Torsdags ettermiddag kom Tommy og ongan utover med hurtigbåten, ettersom e og Angel for fra mårran.
Vart et sørgelig vær utover kvelden og natta, men var løye akkurat da jenten for med hurtigbåten på skola.:)  Dæm e no heldigvis ikkje like pysat som mora så da e d ikkje farli :)

Ellers så ha e faktisk vårre litt aktiv på handarbeidsfronten i d siste.
Holder på med et lappeteppe, veit ikkje helt ennå ka d bi tel men har hatt pause fra heklinga ei stund <3 Fant ut at jeg skulle sy puter av gamle ullpledd, , syns egentlig de vart ganske bra :) Ble inspirert av en artikkel i bladet Gamle trehus :) Satte trykk knapper i enden, og så fant jeg gamle knapper som jeg satte på til pynt :) Fant masse gamle knapper i flere bokser som jeg fant i ei kiste <3 , som disse....
 
Ellers så har Tommy laga en genial sofa på loftgangen. Så der ha vi laga et rom som ongan kan ha som en kosekrok, med tv på vegg før å kan ha evt. spill på. Skal no lag fleire pute som skal vær på den sofaen :)
Vi vart superfornøyd med resultatet på loftet. Utruli forandring fra korsen d va i utgangspunktet
 
Ha no ellers hatt mor på besøk i huse :) Var no å spist ilag med oss både fredag og lørdag. Kjæmpearti. ...Må bare ha med et bilde at vi faktisk laga mat og....  , og brillan va nåkka e fant i kjelleren. De va sinnsyk sterk. Vart kvalm bare e gikk til stua :)
 <3
 
Dagan går no bare altfor fort når vi er derute. Ha no vårre på besøk  til far på sykehjemmet om ettermiddagen , og tatt litt vare på hain og <3
 
Vart no jammen sny på helgeland og . D ha lava ned i hælga ,  med sny og regn om hverandre.
 
Ha no vårre å snika litt i gamle saker igjen , fant no ei gammel kaffekvern , sangbok og div .
Syns det e så spennende å rot i gamle saker som ingen ha rørt på 40-50 år :)
 
 
 
Men nå blir det stille en stund framover. Har arbeidshælg og så drar Tommy og Amanda på vinterferie til Lofoten.
Tenker at hvis det blir greit vær så fær vi utover siste hælga i vinterferien, vi får sjå.....
 
Ha en flott uke alle sammen <3
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar